Fastigheten

Bruksmagasinet ligger på Anderstorpsvägen 3-5 i direkt anslutning till Glasbruksrondellen, Gislaveds områdets mest trafikerade trafikplats.

Med flera egna infarter direkt från Anderstorpsvägen samt rejält med egna p-platser skapar vi ovanligt enkel tillgänglighet för alla kunder och besökare.

Vi erbjuder mängder med lokallösningar som passar dom flesta verksamheter.
Glasbruksområdet är sen flera år tillbaka dedikerat och planerat för olika typer av handel, service och hantverk.
Läget är ypperligt både till Detaljhandel mot konsumentmarknaden eller B2B handel och service riktad mot det omfattande näringslivet i upptagningsområdet.

Dina kunder passerar här varje dag och låter sig påminnas om din verksamhet, att tillgängligheten är ypperlig skapar dom bästa förutsättningarna för ökad handel.
Goda Grannar har vi gott om, Lidl, Mekonomen, jem&fix finns redan på plats!
Kulinariskt har vi också hela kommunens populäraste korvkiosk på tomten, Västbogrillen.
Ingen har väl missat deras köer vid lunchtid!

Vår affärsidé är att hyra ut lokaler i ett befintligt och funktionellt Bruks skick.
Du betalar därför bara hyra efter vad du ser och enligt befintliga lokallösningar, på så sätt skapar vi en både ekonomisk och storleksmässig oslagbar flexibilitet som passar ALLA verksamheter.

Först ut som nya hyresgäster i Bruksmagasinet är Gym Gislaved. Ägarna som också driver Gym i Borås sökte länge efter läget som tilldrar nya kunder, enkelt att stanna, parkera och framförallt skyltläget som ger gratis marknadsföring. Den konkurrenskraftiga hyran som skapar förutsättningar till snabb lönsamhet fick dom på köpet!

Gislaveds Mitt-Punkt!

VI GILLAR GISLAVED

och här är några av dom bästa anledningarna

Inom Gislaveds marknadsområde finns det 56 000 personer att bemöta med ett marknadsunderlag på 3,3 miljarder kronor.
Marknadsområdet
I lönesumma per invånare ligger Gislaved med omnejd på tredje plats i Sverige. Total omsätter detaljhandeln i Gislaveds kommun ca 1.7 miljarder!
Köpkraften
Regionen har årligen över 1 miljon besökare. De största besöksmålen är upplevelse och äventyrsbetonade. Unika skid- och golfanläggningar, kanoting, hiking, ridning, och motorsport, som racing på den legendariske Formel1 banan Anderstorp Raceway och speedway. På framfart är också ortens handel, med ett varierande och unikt utbud som växer för varje dag.
Besökarna
Gislaved är centralorten i Gislaveds kommun som präglas av företagsamhet och upplevelse. Ett affärsnav som drivs av ett starkt näringsliv med spjutspets kompetens inom plast, metall och trä. Inom kommungränserna finns idag fler än 1100 företag.
Gislaveds Andan